Reviews from De Beerebite Amstelveen

Recent reviews

5.0
Ilja Meijer
20 September 2022

Goed eten, netjes verpakt en goed warm!

Patricia
17 September 2022
Daan de Jongh
15 September 2022

Verschillende keren nu bij beerebite besteld. Dit is iedere keer perfect. Bezorgen volgens afspraak, het eten is altijd heerlijk. Wie bij Beerebite besteld wordt zeker niet teleurgesteld gesteld.

G
9 September 2022
Hugo van der Eerden
8 September 2022
Patricia
7 September 2022

Duurde erg lang de bezorging eten was prima !

Edward
3 September 2022

Heerlijk gegeten. We hadden een klein klachtje dat meteen werd opgelost. Aanrader!

Valery
2 September 2022
Patricia
28 August 2022
Michiel
28 August 2022
Conny
25 August 2022

Eten was goed warm en lekker. Bezorger was op tijd.

Pieter
3 August 2022

Prima allemaal. Één kleine opmerking, een frikandel speciaal is cultureel erfgoed 😉 die hoort echt opengesneden voor je hem bakt.

Anne
1 August 2022

Eten was lekker maar er zaten haren in…erg jammer

H.Hogervorst
1 August 2022

Kapsalon viel helaas tegen, vooral weinig kaas toegevoegd en was flauw van smaak. Frites waren beetje slap. Bezorging was netjes en correct,vriendelijk behandeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carolien lamberts
1 August 2022

Eten was heerlijk. Maar bezorging was slecht.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
31 July 2022

Werd 15 minuten voor de geplande tijd bezorgd door een uiterst vriendelijk meisje! De frietjes...hamburgers waren heerlijk.

Oscar
28 July 2022

De beste vega burger van Amstelveen, altijd uitstekende bezorging en meestal heel snel! *****

Wendel
18 July 2022

Snelle service, heel warm en lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ernst
16 July 2022

18 uur af te leveren, kwam pas om 18:50. Bezorger voorkomend en vriendelijk.. Namen in snackbar telefoon niet op...

Patricia
15 July 2022

Lekker eten en warm.

Petra koene
10 July 2022

Jammer van de kapsalon we vroegen zonder knoflooksaus me dochter lust dat niet en zat er echt helemaal doorheen dus dat is zomaar geld verpesten en kip was heerlijk

Anoniem
4 July 2022

Te laat geleverd. Bestelling incompleet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
3 July 2022
Michiel
25 June 2022

Super lekkere zoete aardappelfriet en verse gemberbier!

Kitty
20 June 2022

Ook dit gerecht was weer heerlijk! Plus genoeg...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jules
12 June 2022

Componenten voor de snelle bezorging door een zeer vriendelijke en vrolijke bezorger

Peter
5 June 2022
G
4 June 2022

Helemaal top weer! Lekker op tijd zeker voor in het weekend toppers

Julius
27 May 2022

Heerlijk!

Petra wezenberg
27 May 2022

Het eten was weer lekker, dit keer duurde de bezorging alleen anderhalf uur, maar de vriendelijke bezorger bood hiervoor zijn excuses aan. Helaas was 1 milkshake niet goed, was erg zuur dus dat was waarschijnlijk citroen ipv banaan die is door de gootsteen gegaan, voor de rest lekker zoals altijd.

Reaction from De Beerebite

Hoi Petra, dank je wel voor je bestelling en ook je beoordeling. Excuus dat het wat langer duurde dan gewend, er is soms geen pijl op te trekken hoe druk het is op een avond. Volgende keer gewoon even bellen als er iets verkeerd is gegaan (citroen ipv banaan) dan brengen we je een nieuwe! Tot de volgende keer, De BeereBite

CJ
26 May 2022
Anja
25 May 2022

Heerlijke frietjes en kroketjes en vriendelijk personeel. Top

Michella
25 May 2022

Was lekker bedankt

Soef
24 May 2022

Voor het eerst besteld, bezorging was snel, eten was warm. Zeker een aanrader. Er mist een ster omdat m'n vaste toko het iets anders doet, maar ga zeker weer bestellen

Jolanda
23 May 2022

Aan de kwaliteit en bezorging ligt het niet. Kwaliteit is prima en de bezorging TOP! Maar er is wel vaak wat met de bestelling mis, of er is iets vergeten of het is iets anders... nu hadden wij een pita kaas.....maar waren ze de kaas vergeten, we hadden alleen een "kaal" pitabroodje.... De bestellingen klaar maken kan nog wel wat verbeterpunten gebruiken dan krijgen ze van ons 5 sterren!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Beerebite

Dank je wel voor je bestelling en je reactie Jolanda! Excuus dat we de kaas zijn vergeten op de pita KAAS.. Volgende keer gewoon even bellen, krijg je een nieuwe ;-). Tot de volgende keer. Groetjes, De BeereBite

Edgar Bes
21 May 2022

Altijd goed verzorgd en lekker. Hele aardige eigenaar

Tanja
20 May 2022

Zo lekker eten!

MwAC Cramer
18 May 2022

snelle en vriendelijke bezorging, bloedheet en verschrikkelijk lekker!

Kitty
16 May 2022

Erg lekker!

Willem
13 May 2022

Smaakte goed.

G
13 May 2022
Conny
13 May 2022

Minder dan vorige keer. Bestelling was iets te laat, bamischijf gehad in plaats van nasischijf en patat was lauw en slap. Jammer.

Carolien lamberts
2 May 2022
B.kolk
28 April 2022
Bakker
27 April 2022

Door enorme drukte op Koningsdag (begrijpelijk) duurde de bezorging helaas bijna twee uur. Het shoarmavlees was helaas niet helemaal goed gebakken dit keer, waarschijnlijk door de tijdsdruk. Wel heel netjes verzorgd en bezorgd door zeer vriendelijke dame.

Feija
25 April 2022

Keurig op tijd. Vooral de uienringen waren heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
23 April 2022

Hele snelle bezorging en lekker warm eten

Sander
23 April 2022

Snel en nog goed heet bezorgd. Het eten zelf was ook precies wat je verwacht. Ik bestel hier zeker vaker.

Carmen
21 April 2022

Altijd lekker en op tijd. Betrouwbaar adres voor een snackbar 2.0!!!

Annette
16 April 2022

Bestelling was prima in orde, snel en netjes bezorgd, lekker gegeten. Voor ons was de (vega) roti wel iets te scherp, misschien ook een milde variant in het assortiment opnemen? En bruin broodje i.p.v. alleen wit? Bij milkshake iets bredere rietjes zou fijn zijn. Tot de volgende keer!

Patricia
14 April 2022
G
2 April 2022
Sander
1 April 2022

Enige puntje is het gebrek aan vorkjes. Eten is heerlijk!

Patricia
27 March 2022

Snelle bezorging en warm eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jerry
27 March 2022
De Jongh
24 March 2022
Patricia
19 March 2022

Eten kwam laat maar was warm ze waren een blikje fanta vergeten te brengen . Opgebeld en ze kwamen het persoonlijk brengen.

Michiel van Agtmael
14 March 2022

De rotiplaten waren vrij droog, de bakjes voor de menu’s waren overvol. De miniloempias waren vrij smakeloos, ik proefde alleen deeg. Smaak van vlees, kousenband en aardappelen was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els de Jongh
10 March 2022

Perfecte timing, vriendelijke bezorger Goede temperatuur en heerlijk eten! Zeker voor herhaling vatbaar

Patricia
9 March 2022

de bezorging was een uur te laat . Excuses werden gemaakt het was heel erg druk werd er gezegd . Wel een hele fijne en vriendelijke bezorger!

Jules
6 March 2022

Supersnel en heerlijk! Bezorger heel vriendelijk en attent

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
4 March 2022
Elisabete
1 March 2022
Josc
28 February 2022

Lekker zoals altijd :)

Patricia
25 February 2022

Bezorging duurde lang milkshake was niet goed afgesloten rietje werkte niet. Verder was het eten goed

Anouk
23 February 2022
Menno
22 February 2022

Top als altijd. Snel en super vriendelijk!

Jerry
22 February 2022

Top Surinaams eten! En perfecte bezorging. Aanrader!!!!

G
21 February 2022

Patat niet goed door gebakken ,voor de rest top als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brian
19 February 2022

Lekker eten ! En veel keuze.

Anita
17 February 2022

Niks

Max
16 February 2022

Beste broodjes mjammie mjammie mjammie !!!

Viring
15 February 2022
Lien
15 February 2022

Was heerlijk en hele aardige bezorger

De Vegt-Brilstra
12 February 2022

Het was heerlijk en super op tijd. Jullie zijn ons favoriete bestel-adres 👍👍👍

Conny
11 February 2022

Op tijd bezorgd, goed warm en lekker!!

julius
2 February 2022

Heerlijk! Prima service en bezorging

Marjo Fambach
28 January 2022

Was heerlijk.

Carolien lamberts
25 January 2022

Heerlijk eten

Anne
24 January 2022

Heerlijk eten, warm bezorgd!

Carmen de Kroon
24 January 2022

Helaas de bestelde en betaalde Kaassoufle niet ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from De Beerebite

Hoi Carmen, dat is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses. Laat het de volgende keer even weten, dan krijg je de kaassoufle alsnog. Je kunt ons ook altijd bellen als we iets zijn vergeten, dan rijden we nog even langs. Groet, De BeereBite

G
23 January 2022
Anoniem
19 January 2022

Het duurde wel even voordat de bezorging er was . Maar het was heerlijk!

Zoe
16 January 2022

Eten kwam goed op tijd. Er ontbraken 2 rotiplaten, maar deze werden binnen 10 minuten alsnog geleverd met nog 2 extra producten als excuus. Hele aardige fijne service! De roti was prima maar we misten wel een ei.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rick
16 January 2022

Pita was verbrand en de kip was droog en ook deels verband smaakte nergens naar die ster is voor de frikandel en patat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjolein
16 January 2022

Was weer top!👍

Anoniem
8 January 2022
Raymond Bos
7 January 2022

Snel en lekker

Sander
7 January 2022

Vriendelijke bezorgster en shoarma en hotwings waren prima van smaak en goed warm. Een aanrader

Bart
5 January 2022

Gewoon perfect, lekker en vers zoals altijd.

Jules
1 January 2021
Lisette
29 December 2021

Heerlijk gegeten, alleen broodje kerrie kip was voor 1 peper (menu) wel erg pittig.

Reaction from De Beerebite

Dank je wel voor je feedback! Je hebt gelijk, we hebben een extra 'pepertje' toegevoegd op het menu bij het broodje kip!

Chiel Heijink
21 December 2021

Beste knoflookribs! Soulfood.

Marjolein
20 December 2021

Alles top! Heerlijk warme snacks en vriendelijke bezorging 👍🌟

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cristian
19 December 2021
G
17 December 2021

Duurde iets langer maar was weer heeeerlijk!!

Patricia
16 December 2021

Er werd niet aangegeven bij de deur wie het was de bezorger zei alleen maar hallo dat was het. De loempia s waren niet heel goed gebakken verder was alles prima!

Bas
16 December 2021

Alles was lekker en ook snel bezorgd.

Karin
13 December 2021
Melle
12 December 2021

Weer lekker gegeten! Fijne bezorger👌🏻

Poolman
12 December 2021

Duurde 1,5 uur. Ik heb 2x betaald, kunnen jullie 1x terugstorten (is nog niet gebeurd). Groet M. Poolman

Reaction from De Beerebite

Hoi, we hebben het genoteerd in het systeem en de terugbetaling zal nu binnen 2/3 dagen geregeld moeten zijn. Zo niet, kun je ons even bellen op 020-6436025. Groet, De BeereBite

Patricia
10 December 2021

Zelfs nog voor de desbetreffende tijd kwam het eten complimenten! Was heerlijk warm!

G
10 December 2021

Die toppers hadden het weer goed voor elkaar !

Mona
6 December 2021

Normaal geen problemen alleen laatste keer ontbrak er een aantal via online bestelde producten. Drinken, sausen en een patat. Wij wonen wat ver af dus terug rijden geen optie. Kwaliteit van het eten is top

Reaction from De Beerebite

Hoi Mona, dank je wel voor je feedback en je kunt ons altijd bellen als we iets zijn vergeten! Dan rijden nog een keer of je krijgt het de volgende keer er gratis bij. We doen ons best, alleen het blijft mensen-werk.. Tot een volgende keer, Groetjes, De BeereBite

Enid van Ommeren
5 December 2021

Het eten van de Beerebite is altijd heerlijk! Zowel de snacks als het Surinaams eten worden goed bereid. Onze vaste stek en een aanrader in Amstelveen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lies
5 December 2021

Heerlijk en altijd vers bereid. Zeer vriendelijk personeel, ik kom er graag.

Michael
4 December 2021

Eten was echt heerlijk. En zeker genoeg.

Maxim
4 December 2021

Heerlijke broodjes!!! Bestellen altijd bij de Beerebite!

Patricia
30 November 2021

Lekker eten en warm . Kapsalon was iets kouder dan verwacht

Anne
29 November 2021

Helaas 1,5 uur moeten wachten op de bezorging. Eten was ook vrij koud. Jammer want normaal is het goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kroon
28 November 2021

Super gegeten en een hele leuke bezorg assistente er bij vandaag!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis Meijer
27 November 2021

Uiterst vriendelijke bezorging, helaas zat het gratis blikje cola er niet bij !

Bas
25 November 2021
Julius
23 November 2021

Heerlijk, snel en goed warm

Olivier
17 November 2021

Beste Rotti en Burgers!!!

Patricia
13 November 2021

Eten was er snel alleen de patat was niet warm meer maar koud verder was alles lekker.

Don
11 November 2021

Top

Jolanda
8 November 2021

Super heerlijk eten! Soms kan het bezorgen wel wat op zich laten wachten, je wordt wel prima op de hoogte gehouden, maar dat maakt het lekkere eten dan zeker weer goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Endi
6 November 2021

Saus beetje weinig. En beetje koud voor de rest perfect.

G
1 November 2021

Toppers van roti tot frikandel tot goeie patat! Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vin
29 October 2021

Top

Jettie
28 October 2021

Echt heel lekker.

Marcel hompe
24 October 2021

Wederom bestelling niet compleet. Dit gebeurd vaker, of de kwaliteit is niet optimaal. Betere controle bij de bestelling inpakken zou helpen denk ik.

Endi
19 October 2021

Heerlijk eten somige stukken wel koud

Jettie
18 October 2021

Heerlijke shoarma gegeten met friet.lekker warm bezorgd helemaal top.

Henny
10 October 2021

Prima service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
9 October 2021

Bezorging was snel . Lekker warm en goed eten top!

G
7 October 2021

Heerlijk als altijd!

Wwelles
30 September 2021

Het was weer lekker mannen

Jaap
27 September 2021
Marcel Hompe
27 September 2021

Erg lang moeten wachten, ook na gebeld te hebben nog niet op telefonisch ( reeds te late) beloofde tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jettie
24 September 2021

Heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar

Esther
24 September 2021

Burgers and fries are really good! Salad always crisp and fresh. The only tiny issue is that salad dressing runs out of the salad bowl during delivery. Very good value for money.

G
20 September 2021

Goed als altijd!

Gidi Edery-Winkel
20 September 2021

Snelle, vriendelijke service en het eten is altijd goed

Menno van der Hoeven
20 September 2021

Uitstekende kwaliteit, snelle bezorging en hele schappelijke prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar. Spareribs en roti!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
13 September 2021

Normaal wordt er altijd keurig bezorgd, meestal door de eigenaar zelf. Vandaag kwam er een jongen met de scooter, heel hard de straat in geredenen lekker slippend remmen, onverantwoord omdat hier ook kleine kinderen spelen. De bestelling was niet compleet, de sausjes en ons gratis blikje drinken zaten er niet bij. Niet gewend van de Beerebite......

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lie
12 September 2021

Online bestelling werd snel en compleet geleverd. Het eten was ook prima 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sabrina
11 September 2021

Heerlijk eten en super snel bezorgd

Hans Naber
8 September 2021

Foutje in de levering, maar supersnel en perfect gecorrigeerd. En het eten was natuurlijk weer voortreffelijk !

Onbekend
2 September 2021

De roti was weer heerlijk en supersnel bezorgd. Een klein puntje van kritiek: er zat, net als de vorige keer, geen ei bij.

Kroon
22 August 2021

Gaan zelfs buiten het menu om aan mijn wensen te voldoen! Écht super service!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronp
19 August 2021

Goed verpakt en precies op tijd bezorgd. Eten (patat; shoarma, salade, milkshake) was heel erg lekker!

Paula
18 August 2021
Nick
8 August 2021
A.m.
4 August 2021
Cees Denkers
12 July 2021

Was wat verlaat ,maar ze belde dat het druk was plotseling en dat heeft bij mij heel veel goed gemaakt . Prima eten .

Hendriks
11 July 2021

Altijd aardige mensen, op tijd , en heerlijke snacks !

Robert jan
10 July 2021

Prima eten en bezorging. Wel Jammer dat het beloofde gratis drankje niet werd meegeleverd

Cees
7 July 2021

Snelle bezorging en eten nog heet! Eten altijd ook gewoon lekker

Max
6 July 2021

Heerlijke broodjes!!

Gerard
6 July 2021

Snel en betrouwbaar en het belangrijkste heerlijke roti, ik zou zeggen doen!

Chantal
6 July 2021

Fijn dat je uit zoveel gerechten kunt kiezen. Zelf eet ik liever wat gezonder (Surinaams), maar mijn kinderen maak ik meer blij met een frietje. Alles rondom de digitale bestelling werkt duidelijk en makkelijk. Van bestelformulier tot het volgen van je bestelling. Altijd op tijd, vriendelijk en lekker!

Joke Knoop
4 July 2021
Hans Naber
25 June 2021

Snel en lekker. Wat wil je nog meer? Voor herhaling vatbaar!

Max
23 June 2021

Heerlijke broodjes en roti, snelle levering en perfect warm! Top!

Meijers
21 June 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd 👍🏻

Gonny Hazelhoff
20 June 2021
Saskia
16 June 2021

Jullie doen het goed 👍

Gonny
15 June 2021
L.F. VAN ROOY
12 June 2021

Als vanouds. Prima kwaliteit

Jules
11 June 2021

Perfect geregeld en snelle bezorging door keurige jongeman👍🏿👍🏿

Evelien
9 June 2021

Heerlijke frietjes en perfect op tijd klaar met zeer vriendelijke service

Marcel de Looff
9 June 2021

Was heerlijk.

Adriaan
7 June 2021

Vriendelijk en erg lekker

M. Hendriks
3 June 2021

Lekker vers en goede smaken, wij zijn fan

Sarah
27 May 2021

Heerlijk gegeten!! Snelle levering, goed warm eten. Mijn collega's en ik gaan zeker nog een keer bestellen!!

Alex de Waal
5 May 2021

Goede producten, lekkere Surinaamse gerechten en vriendelijke mensen.

Anne
3 May 2021

Het eten was lekker, alleen zat er geen patat bij ons burgermenu.

Leo
3 May 2021

Zoals inmiddels gewend. Prima kwaliteit en goede service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Looman
28 April 2021

Zelfs als ze een foutje maken met de bestelling lossen ze het super snel op toppie

Natasja
28 April 2021

Prima! Staat altijd klaar op de afgesproken tijd en is lekker. Prima service!

Anthony hoevertsz
27 April 2021

de nasi en de roti waren heerlijk. :-)

DJ
27 April 2021

Heerlijke patat en Turkse pizza, snelle service

Ria
26 April 2021

De friet was erg lekker en de kroketten waren precies goed, kortom het was weer smullen.

Leon
21 April 2021
Leo
19 April 2021
Pieter
16 April 2021

Altijd goed! Heerlijke roti.

Carmen
11 April 2021

Heerlijk gegeten, jammer dat de loempiaatjes wat koud waren.

Gillie
11 April 2021

Als jullie nog de blikjes Heineken 0-0 nog vervangen door flesjes is alles prima.

Jules
9 April 2021

Alles warm en smakelijk en binnen een half uurtje bezorgd door vriendelijke bezorger , grote klasse!!!

Marcel hompe
6 April 2021

Laatste aantal bestellingen elke keer iets mis...niet gewend van de beerebite. Nu miste het broodje bij de shoarma schotel, niet gebeld voor het broodje want voordat die dan evt bezorgd zou zijn is het vlees koud... beter opletten bij inpakken van bestellingen zou ik adviseren. Wel weer netjes op tijd en vriendelijke bezorger, zoals altijd.

bourgonje
6 April 2021
Heinis
1 April 2021

Snel geleverd Lekker warm en heerlijk gegeten

Eloise
31 March 2021

Zoals altijd super lekker. Vrolijke bezorger.

Bart
27 March 2021

Lekker, snel, vers, niet op aan te merken! Oh, en vriendelijke mensen!

Raymond
27 March 2021

Erg lekker zoals altijd 👍

Barry
24 March 2021
Eric
23 March 2021

Gewoon heerlijk eten 😀👍

Bo
11 March 2021

Goed eten, grote porties, snelle (en zelfs gratis) bezorging en allemaal tegen een goede prijs. Had roti, een grote milkshake en een ijsje besteld. Daarnaast hele vriendelijke service. Zelfs een gratis ijsje extra gekregen, omdat ik na telefonisch contact (ik had het verkeerde adres ingevoerd) via de site had besteld ipv via ubereats. Het eten zelf was erg lekker en een goede portie! Grote aanrader dus!

Barry
9 March 2021

Deze keer genoten van kapsalon! Alles warm wat warm moet zijn, koud wat koud moet zijn en de friet knapperig. Goede hoeveelheid ook. Aanrader! Snellere bezorging dan verwacht en altijd vriendelijk personeel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jaap
7 March 2021

Alles goed. Alleen jammer dat de broodjes waren uitverkocht. Broodje frikandel speciaal besteld. Krijg ik alleen maar een frikandel speciaal. Deze keer een minpuntje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imane
6 March 2021

Lekker eten snel en vers Patat was eigelijk meer "franse frietjes" Mogen wel dikker maar dat is persoonlijke voorkeur

Gerard Doutjes
4 March 2021

Als je dan gaat snacken, doe het dan goed :-). Het was weer heerlijk! De Beerebite levert gewoon altijd kwaliteit en als ze een foutje maken, herstellen ze dat meer dan netjes. Wij worden er altijd blij van!

Jaap
4 March 2021

Snel lekker en goed warm afgeleverd.

Melle
28 February 2021

Top, snel en lekker👍🏻

Chris & Linda
27 February 2021

Niet over twijfelen, gewoon doen! Erg lekkere roti, alles perfect op smaak, pittige kip, met bami was heerlijk, en alles vers! Gaan we zeker nog een keer bestellen.

Bolt
22 February 2021

Super, als altijd!! Dit keer zeer snelle levering.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
21 February 2021

Bestelling werd bijna 30 minuten eerder bezorgd dan aangegeven. Zoals gewoonlijk weer prima in orde!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soedjaks
21 February 2021

Zo als altijd lekker en op tijd. Enkel jammer dat de salade op de friet lag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bolt
19 February 2021

Opnieuw zeer goed. Een beetje later geleverd, maar per Email op de hoogte gehouden, dus geen probleem!! Heerlijk en tot ziens...

Looman
18 February 2021

Het was weer super, goed van smaak. Goed warm, en uitstekende kwaliteit van bezorgen . Binnen 3 kwartier.

Linda
16 February 2021

Super lekker en snel bezorgd!

Anne
13 February 2021

Heerlijke burgers en frites. Helaas bezorging 15 min te laat...

Bolt
10 February 2021

Alweer een heerlijk eten thuisgebracht. Dank je wel en tot weerziens. Kwaliteit was zoals altijd goed en levering vriendelijk.

Femke B
6 February 2021

Eten besteld via de website van Beerebite. Vriendelijke bezorging en het eten was nog lekker warm. We hebben genoten van de roti. Hier gaan we vaker bestellen

Scholten
6 February 2021

Heerlijk eten dat binnen de aangegeven tijd geleverd werd. Kan iedereen aanbevelen hier zijn 'vette hap' en 'shoarma' te bestellen. de Beerebite is daarvoor een Garant!! Heerlijk en tot ziens.

K.Bron
4 February 2021

Lekkere shoarma en Turkse pizza. Goed gegeten. Verkeerde huisnummer doorgegeven, maar bezorger belde keurig, dat hij voor de deur stond!

Ellen
3 February 2021

Lekker

Duncan
1 February 2021

De Spareribs waren super leuk! Echt een aanrader!

Soedjaks
31 January 2021

Ruim op tijd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucy Schuit
29 January 2021

Goed geserveerd, heerlijke en voldoende maaltijd.

Jolanda
29 January 2021
Hugo van der Eerden
28 January 2021

Prima! Niks op aan te merken.

Soedjaks
24 January 2021

Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
23 January 2021

Heerlijk gesnackt en weer op tijd gebracht. Heel blij mee!

M.B
22 January 2021

Heerlijk, niets op aan te merken. Patat goed, burger goed, sate goed.

Jlb
20 January 2021

Deze keer niet zo warm. En showarma is goed. Maar daar hoort sla bij. En dat mis je

Leonie van Sickle
18 January 2021

heerlijk warm eten goed verzorgd en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kroon
16 January 2021

Met gevaar voor eigen leven door de sneeuw top spareribs geleverd! Toppers

Erik
16 January 2021

Prima eten eerder bezorgd dan toegezegd!!!

Lucas Goes
16 January 2021

Alles prima.

Pieter
13 January 2021

Altijd top 👍🏻

Jlb
10 January 2021

Alles was goed. Maar jamer dat er deze keer niet op de de zakjes van de broodjes Geschreven is wat hete of kurry kip is. Ik hoop volgende keer beter. Normaal doen jullie dat wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sm
10 January 2021
Soedjaks
3 January 2020

Alles goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.Denkers
2 January 2020

Als vanouds weer alles lekker

Jlb
29 December 2020
Marco
28 December 2020

Het eten was keurig op afgesproken tijd van afhalen klaar en erg lekker. Vriendelijke personeel.

Soedjaks
27 December 2020

Twintig minuten te laat en alles was lauw en nat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
24 December 2020

Snel, vers, lekker en rete vriendelijke mensen

Olivier
23 December 2020

De roti was behoorlijk pittig en heerlijk!

Eloise
22 December 2020

Het was zoals gewoonlijk weer super lekker en het was ook heel lief dat we extra blikjes kregen omdat het langer duurde dan normaal(wij dachten al dat jullie het mega druk hadden) bezorging en de verpakking waren weer top

Nessijr
22 December 2020

Toppers was heerlijk

Jlb
18 December 2020

Alles was weer lekker en goed.

Harry
16 December 2020
Lucas Goes
16 December 2020

Prima!

Soedjaks
13 December 2020

Zo als altijd lekker en optijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
12 December 2020

Jarenlang halen we bij jullie, maar helaas is dit wel de laatste keer geweest. De porties worden steeds kleiner (5 patat voor 2 volwassenen en 2 kinderen is nauwelijks voldoende) en de kwaliteit wordt minder. De bereklauw leek wel 30% kleiner en had ook nauwelijks satesaus. Het is echt jammer. Maar wellicht dat de overige klanten er geen last van hebben.

Agnes
8 December 2020

Was lekker snel! Goeie friet

Jlb
6 December 2020

Alles was weer lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miso
4 December 2020

Was heel erg lekker

Jaap
29 November 2020

👍👍🍽 ik miste wel servetjes. Je wil toch wel een slokje nemen. Tijdens het eten. Voor de rest lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soedjaks
29 November 2020

Enkel jammer dat het koude blikje drinken tussen het eten was geplaatst zo dat de hamburger erg lauw was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.Maas
25 November 2020

Altijd lekker eten en super vriendelijke bezorgers

Jaap
23 November 2020

Lekker en goed verpakt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soedjaks
22 November 2020

Zo als altijd lekker en optijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cees Denkers
21 November 2020

Was smakelijk. Prijs kwaliteit prima. Beerebite is een aanrader

Jaap
15 November 2020

Lekker en alles goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
12 November 2020

Zoals altijd, perfect op tijd bezorgd, heerlijk warm en fantastische service. Zeker aan te raden om hier uw eten te bestellen!!

Jaap
12 November 2020

Zijn jullie ook op oudejaarsavond open????

Janneke Soedjaks
8 November 2020

Gewoon lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
6 November 2020

Heerlijk! We hebben zitten smullen!

J van Cort
4 November 2020

Op tijd, warm en als altijd lekker. Voor herhaling vatbaar!

Jaap
1 November 2020

Alles was lekker. Goed dat je er wat te drinken bij krijgt. Hete kip is hot hot hot. Zijn jullie ook met de kerst open??? Als straks nog alles op lockdown is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Janssen
31 October 2020

Was erg lekker en prima geleverd.

Edna
24 October 2020

Altijd een feestje de frietjes van de Beerebite

Jaap
23 October 2020

De bestelling was o.a. patat, frikandel, maar ook een Turkse pizza. Die laatste was echt een aanfluiting! De "vulling" was maar heel minimaal en bovendien was de Turkse pizza binnenin koud. Al met slecht en dus teleurstellend.

Barry
19 October 2020

Voor het eerst besteld. Alles kwam warm en vers aan. Zelfs de patat was knapperig. Echt top! Na het bestellen was het even wachten maar dat was het meer dan waard (kapsalon, burger, broodje kroket en patat)

L.
19 October 2020
J Soedjaks
18 October 2020

Bijna alles goed enkel de sateburger mag wel warmer was erg lauw voor de rest goed en op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
18 October 2020

Snel, vers, goed heet en lekker!

Van dijk
10 October 2020

Heerlijk! Vriendelijk en stipt !

Alex
6 October 2020

Very very tasty

Linda
5 October 2020
Edna
4 October 2020

Top, altijd een feestje om de bestelling binnen te krijgen, en op te eten. De lekkerste frietjes van Amstelveen, makkelijk online te bestellen, keurig op tijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soedjaks
4 October 2020

gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soedjaks
27 September 2020

Zo als altijd alles goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
23 September 2020

lekker eten bezorgen snel en zijn altijd vrolijk

Lamberts
15 September 2020
Soedjaks
14 September 2020

Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Bergman
13 September 2020

De bezorging was later als de planning, maar de patat was overheerlijk, zal zeker nog een keer bestellen.

Hans
13 September 2020

Bestelling werd 20 minuten later bezorgd dan besteld. 1 pistolet ontbrak bij het geleverde. De kwaliteit van eten was goed. Ik ga het bezorgen nog een keertje proberen. Als éénpersoonshuishouding is het minimale bestelbedrag €15. Mooier voor mij zou zijn €12, de gemiddelde prijs van de schotels.